bloemetjes

Rouwretraites – Els Spil en Maartje Hazebroek

logo-small-rouwretraites

Rouwretraites Ruimte Voor Jou organiseert meerdaagse retraites voor mensen die een dierbare zijn verloren. In deze retraites wordt de mogelijkheid geboden om bewust bezig te zijn met je verlies. Dit begint bij aandacht, een welkom heten en ruimte bieden voor alles wat er is en gebeurt met jou nadat je iemand verloren bent.

De oprichtsters van RRVJ zijn de professionele rouwbegeleidsters Els Spil uit Enkhuizen (www.derouwwerkplaats.nl) en Maartje Hazebroek uit Breda.

Zij begeleiden samen de 5-daagse retraites. Tweedaagse retraites worden begeleid door Els.

 

In een mooie rustige en natuurlijke omgeving, waar de dagelijkse beslommeringen ver weg zijn, waar gezorgd is voor een fijn bed en heerlijke maaltijden, daar ontstaat ruimte.

Ruimte voor jou. Een rouwretraite geeft je de mogelijkheid om door middel van liefdevolle aandacht stappen te zetten in je rouwproces en helpt je jouw individuele kracht te (her)vinden. De kracht die nodig is om verder te komen in dit proces en met jouw leven.

 

Tijdens de Alles is Liefde Dag kan je kennismaken en je informeren over deze bijzondere retraites. Je kan ook plaatsnemen in de stoel, om te luisteren naar een begeleide bodyscan, even een rustpuntje voor jezelf, even ruimte voor jezelf nemen.

Aan de tafel van de Rouwretraites kan je je ook verbinden met alle andere mensen die iemand verloren zijn via een wensrol.

 

Website: http://rouwretraitesruimtevoorjou.nl/

artikelrouwretraites               Els-Spilfoto                                 Engelenkaartjes-Rouwretraites