MG_3103-copweb

Levensreiscoach – Janine van Empel

Mijn naam is Janine van Empel, ik werk als Levensreis Coach in Blokker/Hoorn. Ik heb 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen vanuit mijn eigen praktijk.
Voor iedereen is een geliefde verliezen of een andere vorm van verlies een ingrijpende ervaring.
Door het plotseling overlijden van mijn zus in 1999 heb ik veel tijd genomen voor mijn verwerking en alle aspecten van rouw doorgemaakt met de intentie dit te verwerken zonder eindstation. Voor mij is rouw ervaren ook liefde voelen!

Begeleiding bij Rouw, Verlies en Sterven

Ik kan jou ondersteunen bij dit persoonlijke proces van rouw, verlies en sterven. Zo nodig kunnen ook andere familieleden betrokken worden. Ik ben deze middag beschikbaar, mocht je mij willen spreken en je kunt je ook inschrijven voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn praktijk.
www.levensreiscoach.nl tel. 06-10643927

Mijn bijdrage op de ALLES IS LIEFDE DAG:
Uit ervaring weet ik dat een dagelijks stilte moment kan helpen bij het omgaan met alle gevoelens die opkomen bij rouw. Daarom wil ik iedereen uitnodigingen om met mij de stilte te ervaren in een Meditatie naar de Stilte en het Hart, waar Liefde beschikbaar is en voelbaar is.

boom-Janine-van-Empel-levensreis-coaching         vogel-Janine-van-Empel-levensreis-lichter-leven        water-Janine-van-Empel-levensreis-helende-reis