fotoVera

Biodanza en rouw

Biodanza betekent letterlijk de dans van het leven – Vera Reijns

Op de alles is liefdedag vertel ik hoe Biodanza mij geholpen heeft nadat mijn dochter plotseling overleed, nu 5 jaar geleden. In een korte workshop kan ik je een beetje laten ervaren wat Biodanza is. Ik geef zelf Biodanza-lessen en heb me verdiept in Biodanza en rouw.

Biodanza betekent letterlijk de dans van het leven. Biodanza is een dansvorm waar het leven centraal staat met alles wat daar bij hoort. Een dansvorm waar je je hart kunt openen en zowel de pijn als de liefde dieper kan toelaten. Het geeft je moed om te leven vanuit je hart. Als je een dierbare verliest dan is er een verstoring in je ritme, je voelt je anders, je hele systeem, fysiek, mentaal, je hele energiesysteem reageert. Je bent niet meer wie je was. Biodanza kan je helpen weer (ook letterlijk) je eigen nieuwe ritme te vinden en weer in balans te komen. Je danst je eigen dans zonder vastgestelde pasjes. Jouw dans is de expressie van jou op dat moment, uniek en altijd goed. Iedereen kan het. In die ontspanning kan je uit je hoofd, in je lijf het transformerende proces toelaten. Danservaring is niet van belang.

Biodanza en rouw

Monografie “Biodanza in Niemandsland”; Zoektocht naar de ondersteunende werking van Biodanza in een rouwproces.
Biodanza in Niemandsland, monografie Vera Reijns
De monografie kun je kosteloos en zonder toestemming downloaden. Als je vragen hebt of iets wilt delen, neem dan gerust contact met me op.
Feedback is erg welkom.

Vera Reijns, 06-40010097

Biodanzavooriedereen_levensvuur

www.biodanzavooriedereen.nl

www.facebook.com/biodanza.vooriedereen