0_0_0_0_250_254_library_154781

Stones2Heal – Maxim Semler

Ook in 2017:  

Maxim Semler, helende edelstenen voor balans van lichaam, geest en ziel: www.stones2heal.nl

Iedere steen heeft zijn eigen achtergrond en zijn eigen energie en daardoor zijn eigen unieke genezingskracht. De kleur, en het soort steen geeft een uitstraling van energie, die in sommige gevallen gelijk is met de energie van onze organen, of juist aanvullend voor diegenen die een tekort ervaren aan energie.

 

Hart druppel tekst

Vragen en ervaringen:

Edelstenen zijn zuivere ontvangers van onze levensenergie.
Ze zijn uniek in hun samenstelling en prachtige vormen! Daardoor kunnen zij energie doorgeven en omvormen die bij ons lichaam en onze geest horen. Door deze edelstenen worden de energiebanen en energetische doorgiftes weer hersteld.
Het lichaam komt daardoor in balans.
Vanaf dat moment gaat het zelfgenezende vermogen van je lichaam weer aan het werk.
Daarom is het belangrijk om een goede edelsteen te gaan dragen of om deze te plaatsen in een ruimte waar je veel aanwezig bent. De edelsteenbehandelingen en adviezen die ik geef zorgen hiervoor, zodat lichaam, geest en ziel weer in balans komen.

Ondersteund door edelstenen

Twijfel je nog wat een edelsteen voor jou kan betekenen?
Maxim kan jouw energetische lichaam lezen en je eventuele pijn voelen. Aan de hand daarvan kan hij je vertellen welke steen jou op dit moment van dienst kan zijn zodat je weer lekker in je vel komt te zitten.

Uitgebreide informatie vind je op  www.stones2heal.nl

Maxim
Na vele jaren voor een baas te hebben gewerkt merkte ik dat ik heel gevoelig ben voor de energieën en pijnen van andere mensen. Voor mij was dat de reden om me te verdiepen in de werking van kristallen, edelstenen en het overbrengen van energie en wat deze voor mij en mijn medemens konden betekenen.  Zo ben ik in het spirituele en het alternatieve circuit terecht gekomen en kwam ik tot de ontdekking, dat ik al die tijd dat ik me niet lekker voelde, andermans blokkades en pijn voelde. Daarnaast ontdekte ik, dat ik gemakkelijk de helende energie via mijn handen kon doorgeven.  Ik ben verschillende opleidingen en workshops gaan volgen in zowel edelsteentherapie als healing.
Waaronder Reiki 1,2 en Master.

Deze helende kracht in combinatie met de edelstenen blijken een sterk helende uitwerking te hebben zoals reeds is gebleken in mijn praktijk waar ik al vele jaren mensen help hun levenskracht en energie terug te vinden.

Moppies 10-08-2016