Annabel AA

Karin van Stralen- Engelenmedium

Ook in 2017 :

Karin van Stralen, engelenmedium en coach bezield leven.

Samen op weg naar een stralend leven.

Karin van Stralen

In een dieptepunt van mijn leven begon ik contact te maken met de engelen en ze begonnen mij antwoorden te geven op mijn vragen. Ze begonnen mijn emoties te verzachten. Ze begonnen me helder inzicht te geven waar ik mijn bed voor uit wilde komen. En vervolgens brachten ze me “naar binnen”, naar de intelligentie van mijn hart.

Vervolgens ben ik diverse jaren mij gaan oriënteren op “binnen”.
Dit leerproces samen met mijn aangeboren helderziende en heldervoelend talent durfde ik na deze zware tijd in te gaan zetten om andere mensen te helpen om ook weer het geluk in hun leven te helpen vinden.

En hier ben ik dan… Innerlijk geheeld en vol levensenergie.
En dit jaar bestaat mijn praktijk alweer 11 jaar.
En mijn missie en wens is dat jij ook weer jouw levensenergie gaat ervaren, jouw eigen unieke lichtje gaat laten schijnen en innerlijk mag helen samen met de engelen.

Waarom?

De mooiste dingen in je leven die kun je niet uitleggen… Die moet je voelen in je hart…

Licht        Alles begint met een eerste stap

www.engelenstralen.nl

 

Karin van Stralen