Unknown-2

Hospice Dignitas

Hospice Dignitas medewerkers vertellen over het Hospice;

Wie ernstig ziek is en nog maar enkele maanden te leven heeft, hoopt op een afscheid in een vertrouwde omgeving, liefst te midden van vrienden en familie.
Soms kan dit niet thuis omdat er te weinig hulp is of de zorg te complex. Hospice Dignitas wil aan deze mensen de mogelijkheid bieden in huiselijke sfeer afscheid te nemen van het leven en van hun dierbaren.
Hospice Dignitas biedt een gastvrij verblijf voor iedereen in de laatste levensfase, ongeacht levensovertuiging, culturele achtergrond of leeftijd. De persoonlijke levenssfeer en de wensen van de gast staan in onze zorgverlening voorop. Nadere informatie over de zorg, het huis, de medewerkers kunt u ook op de website lezen. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. www.hospicehoorn.nl

 Unknown-3     Unknown-1