Logo-januari-2015

Bianca’s Engeltjes Sieraden

Bianca’s Engeltjes Sieraden;  zelf een engeltje maken ! www.biancasengeltjessieraden.nl 

Sieraden van Bianca’s Engeltjes Sieraden zijn Hand & Home-made. Bij aankoop van elk sieraad draagt u bij aan de engeltjes voor het EMMA Kinderziekenhuis.

Alle sieraden worden ontworpen met de gedachte een aandenken, een blijk van vriendschap, vertrouwen, liefde of geluk uit te stralen.

Geïnspireerd door vleugels, het gebeurde bij Bianca toen haar dochter in 2005 bijna 2 weken in coma lag en zich daarna als een vlinder ontpopte tijdens haar revalidatie die nog tot de dag van vandaag door gaat. Tijdens die eerste 2 weken kreeg zij van verschillende mensen beschermengeltjes die nog steeds in de handpop zitten aan haar bed, net als toen. Na 1,5 jaar en vele operaties liet Bianca door de goudsmid engelenvleugels maken in de vorm van een hartje. 
Dit inspireerde Bianca tezamen met haar zoektocht om iets moois te doen wat zij kan combineren met de zorg voor haar gezin. Engeltjes maken die een plekje kunnen krijgen bij iemand die een engel kan gebruiken. Of het nu om een beschermengel gaat of om een aandenken aan iemand, de engel blijft een symbool van veiligheid; alsof de engel bescherming biedt onder zijn/haar vleugels.

 

Armband-Swarovski-Coral-Pink-Rosaline-Engeltje-closeup   Sweet-Heart-Angels-Butterfly-Dragonfly-Roze-engeltje

Armband-Swarovski-Rosaline-Engeltje   Engeltjes-thermometer-2014

Waarschijnlijk deelt u die liefde met Bianca en hopelijk kan zij ook u of diegene waaraan u dit engeltje geeft een stukje veiligheid, liefde, troost en bescherming geven.

Van alle producten wordt €. 0,50 – €. 2,00 besteed aan het maken voor engeltjes die met kerst aan de kinderen in een kinderziekenhuis gegeven zullen worden.